Eerste beelden Diep: Nienke Plas emotioneel in nieuw EO-programma

Eerste beelden Diep: Nienke Plas emotioneel in nieuw EO-programma

In het nieuwe EO-programma Diep sluit presentator Joram Kaat elke nacht een BN'er op met een levensvraag. Gedurende de nacht komen drie professionals langs voor gesprekken en hulp bij de zoektocht naar een antwoord. Dat levert emotionele beelden op.

Lees verder onder de video.

Eerste beelden <em>Diep</em>: Nienke Plas emotioneel in nieuw EO-programma In het nieuwe EO-programma Diep sluit presentator Joram Kaat elke nacht een BN'er op met een levensvraag. Gedurende de nacht komen drie professionals langs voor gesprekken en hulp bij de zoektocht naar een antwoord. Dat levert emotionele beelden op. Lees verder onder de video. Nienke PlasIn de promo van het programma is te zien hoe vlogger en influencer Nienke Plas het even te kwaad krijgt als het over zusterliefde gaat. Ondertussen lijkt Dennis Schouten juist sceptisch; hij spreekt van "amateurpsychologie". Verder zien we ook rapper Donnie, ex-profvoetbalster Anouk Hoogendijk, influencer Koen Kardashian en actrice Joy Wielkens in Diep. Bekijk de promo van Diep hierboven. Het nieuwe programma Diep is vanaf woensdag 21 april wekelijks om 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Diep terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nienke Plas komt met podcast DIEP MAN: bekijk aflevering #1 over jaloezie Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen en Nienke Plas in discussie over het moederschap Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Diep: Nienke Plas emotioneel in nieuw EO-programma

Nienke Plas
In de promo van het programma is te zien hoe vlogger en influencer Nienke Plas het even te kwaad krijgt als het over zusterliefde gaat. Ondertussen lijkt Dennis Schouten juist sceptisch; hij spreekt van "amateurpsychologie". Verder zien we ook rapper Donnie, ex-profvoetbalster Anouk Hoogendijk, influencer Koen Kardashian en actrice Joy Wielkens in Diep.

Bekijk de promo van Diep hierboven.

Het nieuwe programma Diep is vanaf woensdag 21 april wekelijks om 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Diep terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV