Rachel Hazes in Kleine jongen: "Ik heb vrouw van André Hazes zijn onderschat"

Rachel Hazes in Kleine jongen: "Ik heb vrouw van André Hazes zijn onderschat"

In de tweede aflevering van Kleine jongen: het echte leven van André Hazes, woensdag 21 april te zien op NPO 3, vertelt Rachel Hazes over haar huwelijk met de volkszanger. "Dat heb ik wel een klein beetje onderschat, hoe het is om de vrouw van André Hazes te zijn."

Lees verder onder de video.

Rachel Hazes in <em>Kleine jongen</em>: &quot;Ik heb vrouw van <em>André Hazes</em> zijn onderschat&quot; In de tweede aflevering van Kleine jongen: het echte leven van André Hazes, woensdag 21 april te zien op NPO 3, vertelt Rachel Hazes over haar huwelijk met de volkszanger. "Dat heb ik wel een klein beetje onderschat, hoe het is om de vrouw van André Hazes te zijn." Lees verder onder de video. Heel veelRachel, die André al op zeer jonge leeftijd leerde kennen en al op haar vijftiende een relatie kreeg met de destijds 34-jarige (!) zanger, vertelt dat ze niet wist waar ze aan begon. "Het was wel heel veel," biecht ze nu op. Hoe haar huwelijk met Hazes verliep is te zien in exclusieve home video-beelden, die ook in de documentaireserie zijn opgenomen. Bekijk de beelden uit Kleine jongen: het echte leven van André Hazes hierboven. De documentaireserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kleine jongen: het echte leven van André Hazes terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk trailer van docuserie over André Hazes: ‘Kleine maar ook hele grote jongen’ Bekijk deze video » Rachel Hazes over breuk Dré en Monique: "Ik had moeite met leeftijdsverschil" Bekijk deze video » Zien: Roxeanne Hazes is woedend over gebruik van privébeelden André Hazes Bekijk deze video »
De vrouw van André Hazes

💍 "Ik wist echt niet waar ik aan begon.” Hoe is het om de vrouw van André Hazes te zijn? 👀 Kleine Jongen zie je morgen om 20.25 bij NPO 3

Posted by AVROTROS on Monday, April 19, 2021
TV :
Rachel Hazes in Kleine jongen: "Ik heb vrouw van André Hazes zijn onderschat"

Heel veel
Rachel, die André al op zeer jonge leeftijd leerde kennen en al op haar vijftiende een relatie kreeg met de destijds 34-jarige (!) zanger, vertelt dat ze niet wist waar ze aan begon. "Het was wel heel veel," biecht ze nu op. Hoe haar huwelijk met Hazes verliep is te zien in exclusieve home video-beelden, die ook in de documentaireserie zijn opgenomen.

Bekijk de beelden uit Kleine jongen: het echte leven van André Hazes hierboven.

De documentaireserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kleine jongen: het echte leven van André Hazes terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rachel Hazes in Kleine jongen: "Ik heb vrouw van André Hazes zijn onderschat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier