Geert Wilders woedend op Herman Tjeenk Willink: "Woordvoerder van Rutte" (video)

Geert Wilders woedend op Herman Tjeenk Willink: "Woordvoerder van Rutte" (video)

Het gaat nog steeds niet lekker met de (in)formatie. Ook voormalig PvdA'er en informateur Herman Tjeenk Willink kan op flinke kritiek rekenen. Zo is Geert Wilders (PVV) woedend op Tjeenk Willink: "Hij gedraagt zich als woordvoerder van Mark Rutte."

Lees verder onder de video.

<em>Geert Wilders</em> woedend op Herman Tjeenk Willink: &quot;Woordvoerder van <em>Rutte</em>&quot; (video) Het gaat nog steeds niet lekker met de (in)formatie. Ook voormalig PvdA'er en informateur Herman Tjeenk Willink kan op flinke kritiek rekenen. Zo is Geert Wilders (PVV) woedend op Tjeenk Willink: "Hij gedraagt zich als woordvoerder van Mark Rutte." Lees verder onder de video. RegeerakkoordVerder heeft Tjeenk Willink volgens Wilders het grootste deel van het regeerakkoord van Rutte IV al in zijn notitieblokje staan. Ook Joost Eerdmans is niet te spreken over de informateur: hij wacht nog steeds op zelfreflectie van Rutte, maar die komt niet. Politiek commentator Wouter de Winther bespreekt de stand van zaken: "Wilders blijft doorzeuren over niet-aangenomen motie van wantrouwen." Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook LuckyTV: Herman Tjeenk Willink wantrouwt journalisten op Binnenhof, "wat wilt u?" Bekijk deze video » Tjeenk Willink praat eerst met Sylvana Simons (Bij1): ‘Gelijk de toon zetten' Bekijk deze video » Even Tot Hier gemist? Guus Meeuwis zingt informateur Tjeenk Willink toe Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders woedend op Herman Tjeenk Willink: "Woordvoerder van Rutte" (video)

Regeerakkoord
Verder heeft Tjeenk Willink volgens Wilders het grootste deel van het regeerakkoord van Rutte IV al in zijn notitieblokje staan. Ook Joost Eerdmans is niet te spreken over de informateur: hij wacht nog steeds op zelfreflectie van Rutte, maar die komt niet. Politiek commentator Wouter de Winther bespreekt de stand van zaken: "Wilders blijft doorzeuren over niet-aangenomen motie van wantrouwen."

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders woedend op Herman Tjeenk Willink: "Woordvoerder van Rutte" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier