Bekijk trailer dramaserie Thuisfront (vanaf 9 mei te zien op NPO 3)

Bekijk trailer dramaserie Thuisfront (vanaf 9 mei te zien op NPO 3)

Tim Oliehoek verschijnt regelmatig in RTL Boulevard om te vertellen over de nieuwste films, maar ondertussen is hij zelf ook nog gewoon regisseur. Vanaf zondag 9 mei is de gloednieuwe serie Thuisfront te zien op NPO 3 en de eerste trailer is inmiddels verschenen.

Lees verder onder de video.

Bekijk trailer dramaserie <em>Thuisfront</em> (vanaf 9 mei te zien op NPO 3) Tim Oliehoek verschijnt regelmatig in RTL Boulevard om te vertellen over de nieuwste films, maar ondertussen is hij zelf ook nog gewoon regisseur. Vanaf zondag 9 mei is de gloednieuwe serie Thuisfront te zien op NPO 3 en de eerste trailer is inmiddels verschenen. Lees verder onder de video. UruzganIn deze vierdelige miniserie, gebaseerd op ware gebeurtenissen, reizen we met een groep Nederlandse militairen mee naar huis. Ze zijn op een internationale missie geweest in Uruzgan, Afghanistan. Iedereen worstelt nog met de gevolgen van de heftige gebeurtenis die daar heeft plaatsgevonden. Hoe gaan ze hiermee om als ze weer thuis zijn? En hoe reageert het thuisfront? Bekijk de trailer van Thuisfront hierboven. De nieuwe dramaserie Thuisfront is vanaf zondag 9 mei wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Thuisfront terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Clint Eastwood denkt nog lang niet aan zijn pensioen: "Ook als regisseur een topper" (video) Bekijk deze video » Tim Oliehoek over Love, Victor: "Prachtig dat dit soort series bestaan" Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer dramaserie Thuisfront (vanaf 9 mei te zien op NPO 3)

Uruzgan
In deze vierdelige miniserie, gebaseerd op ware gebeurtenissen, reizen we met een groep Nederlandse militairen mee naar huis. Ze zijn op een internationale missie geweest in Uruzgan, Afghanistan. Iedereen worstelt nog met de gevolgen van de heftige gebeurtenis die daar heeft plaatsgevonden. Hoe gaan ze hiermee om als ze weer thuis zijn? En hoe reageert het thuisfront?

Bekijk de trailer van Thuisfront hierboven.

De nieuwe dramaserie Thuisfront is vanaf zondag 9 mei wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Thuisfront terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer dramaserie Thuisfront (vanaf 9 mei te zien op NPO 3) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV