Nikkie Plessen deelt video's van zoon als coureur: "Kijk hem gaan!"

Nikkie Plessen deelt video's van zoon als coureur: "Kijk hem gaan!"

In 2010 werd Nikkie Plessen voor het eerst moeder van Jolie Lisa Lotte. Vier jaar later kwam Alain Robert Henri ter wereld en hij blijkt een top coureur te zijn. De nieuwe Max Verstappen is geboren! Mama is trots en schrijft bij de Instagram Stories: "Kijk hem gaan die kleine man." Bekijk de beelden van Nikkie's zoon op de racebaan hieronder.

<em>Nikkie Plessen</em> deelt video's van zoon als coureur: &quot;Kijk hem gaan!&quot; In 2010 werd Nikkie Plessen voor het eerst moeder van Jolie Lisa Lotte. Vier jaar later kwam Alain Robert Henri ter wereld en hij blijkt een top coureur te zijn. De nieuwe Max Verstappen is geboren! Mama is trots en schrijft bij de Instagram Stories: "Kijk hem gaan die kleine man." Bekijk de beelden van Nikkie's zoon op de racebaan hieronder. Bekijk ook Video: Will.I.Am ontwikkelt smart-mondkapje, Nikkie Plessen vol afschuw Bekijk deze video » Nikkie Plessen is helemaal klaar met de maatregelen: "De duidelijkheid ontbreekt" Bekijk deze video »
Show :
Nikkie Plessen deelt video's van zoon als coureur: "Kijk hem gaan!"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nikkie Plessen deelt video's van zoon als coureur: "Kijk hem gaan!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier