Levenslang met Dwang: Jan Kooijman rijdt politiebusje aan (video)

Levenslang met Dwang: Jan Kooijman rijdt politiebusje aan (video)

De zeven deelnemers van Levenslang met dwang? beginnen de impact van de intensieve exposuretherapie te voelen. Bij een zorgt het voor een doorbraak, bij de ander gaan de hakken in het zand. Niels stapt voor het eerst met rechts in de bus en prompt rijdt chauffeur Jan Kooijman daarna een politiebus aan. Demi krijgt hierdoor onverwachts therapie van een politieagent, ze gaat zelfs in een politieauto zitten.

Bekijk het fragment uit Levenslang met dwang hieronder.

Levenslang met dwang is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang terugkijken bij Gids.tv.

<em>Levenslang met Dwang</em>: Jan Kooijman rijdt politiebusje aan (video) De zeven deelnemers van Levenslang met dwang? beginnen de impact van de intensieve exposuretherapie te voelen. Bij een zorgt het voor een doorbraak, bij de ander gaan de hakken in het zand. Niels stapt voor het eerst met rechts in de bus en prompt rijdt chauffeur Jan Kooijman daarna een politiebus aan. Demi krijgt hierdoor onverwachts therapie van een politieagent, ze gaat zelfs in een politieauto zitten. Bekijk het fragment uit Levenslang met dwang hieronder. Levenslang met dwang is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Levenslang met dwang terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden uit Levenslang met dwang: Jasmijn gaat tot het uiterste Bekijk deze video » Levenslang met dwang: acht verschillende therapeuten hebben niets bereikt Bekijk deze video »
TV :
Levenslang met Dwang: Jan Kooijman rijdt politiebusje aan (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Levenslang met Dwang: Jan Kooijman rijdt politiebusje aan (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier