77-jarige Jan wil offers brengen in De Mol's Hoop: "Niet lullen maar ontspullen"

77-jarige Jan wil offers brengen in De Mol's Hoop: "Niet lullen maar ontspullen"

Johnny de Mol staat gezinnen in financiële nood bij in het SBS6-programma De Mol's Hoop. Bekijk hieronder een fragment van De Mol's Hoop met de 77-jarige Jan, die voor zijn overlijden wil ontspullen: "Ik wil straatarm sterven."

Lees verder onder de video.

77-jarige Jan wil <em>offers</em> brengen in <em>De Mol's Hoop</em>: &quot;Niet lullen maar ontspullen&quot; Johnny de Mol staat gezinnen in financiële nood bij in het SBS6-programma De Mol's Hoop. Bekijk hieronder een fragment van De Mol's Hoop met de 77-jarige Jan, die voor zijn overlijden wil ontspullen: "Ik wil straatarm sterven." Lees verder onder de video. OntspullenDe man die vanavond in De Mol's Hoop te zien is, wil verkopen en ontspullen tijdens het laatste kwart van z'n leven: "Niet lullen, maar ontspullen", legt hij uit aan Johnny Mol. De Mol's Hoop is elke woensdag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van De Mol's Hoop terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johnny de Mol in Op1 over beschuldiging van mishandeling: "Niet in die context gebeurd" Bekijk deze video » De Mol's Hoop: Jongen krijgt rijbewijs cadeau: "Kom, knuffelen" Bekijk deze video »

Ontspullen
De man die vanavond in De Mol's Hoop te zien is, wil verkopen en ontspullen tijdens het laatste kwart van z'n leven: "Niet lullen, maar ontspullen", legt hij uit aan Johnny Mol.

De Mol's Hoop is elke woensdag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van De Mol's Hoop terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 77-jarige Jan wil offers brengen in De Mol's Hoop: "Niet lullen maar ontspullen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier