Stelende asielzoekers in Ter Apel: "Ze zijn met teveel" (video)

Stelende asielzoekers in Ter Apel: "Ze zijn met teveel" (video)

Agressieve en asociale asielzoekers terroriseren de winkels in het Groningse dorpje Ter Apel. Van agressie tot seksuele intimidatie en diefstal. De winkeliers zijn het helemaal zat en hebben een collectief winkelverbod voor de overlastgevende asielzoekers ingevoerd. Nadia nam de situatie op.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

<em>Stelende asielzoekers</em> in Ter Apel: &quot;Ze zijn met teveel&quot; (video) Agressieve en asociale asielzoekers terroriseren de winkels in het Groningse dorpje Ter Apel. Van agressie tot seksuele intimidatie en diefstal. De winkeliers zijn het helemaal zat en hebben een collectief winkelverbod voor de overlastgevende asielzoekers ingevoerd. Nadia nam de situatie op. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Eric Meijers over Super League in PowNed: "De rijke clubs bepalen de koers" Bekijk deze video » Video: Canta van Willem gestolen en politie doet niets omdat het een 'gestolen fiets' is Bekijk deze video »
Entertainment :
Stelende asielzoekers in Ter Apel: "Ze zijn met teveel" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stelende asielzoekers in Ter Apel: "Ze zijn met teveel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier