Zien: André van Duin barst in tranen uit tijdens interview over overleden partner

Zien: André van Duin barst in tranen uit tijdens interview over overleden partner

Anderhalf jaar geleden verloor de 74-jarige André van Duin zijn grote liefde Martin en dat doet hem nog iedere dag zeer. In een nieuwe aflevering van 'Open Kaart' van YouTuber Robbert Rodenburg vertelt de cabaretier openhartig over het grote gemis en de leegte die Martin heeft achtergelaten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>André van Duin</em> barst in <em>tranen</em> uit tijdens interview over <em>overleden</em> partner Anderhalf jaar geleden verloor de 74-jarige André van Duin zijn grote liefde Martin en dat doet hem nog iedere dag zeer. In een nieuwe aflevering van 'Open Kaart' van YouTuber Robbert Rodenburg vertelt de cabaretier openhartig over het grote gemis en de leegte die Martin heeft achtergelaten. Tekst gaat verder onder de video. LatrelatieOndanks het grote verdriet zoekt André naar zoveel mogelijk afleiding: "Ik heb gelukkig veel werk en dan heb je geen tijd voor verdriet, dan ben ik weer de dag doorgekomen." Volgend jaar blaast André 75 kaarsjes uit en de cabaretier weet nog niet of hij dat alleen wil vieren: "Misschien begin ik wel een latrelatie, iemand waarop je op kan rekenen als er iets is." 'Open Kaart' is morgen om 16:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van Robbert. Bekijk de video van André van Duin hierboven.
TV :
Zien: André van Duin barst in tranen uit tijdens interview over overleden partner

Latrelatie
Ondanks het grote verdriet zoekt André naar zoveel mogelijk afleiding: "Ik heb gelukkig veel werk en dan heb je geen tijd voor verdriet, dan ben ik weer de dag doorgekomen." Volgend jaar blaast André 75 kaarsjes uit en de cabaretier weet nog niet of hij dat alleen wil vieren: "Misschien begin ik wel een latrelatie, iemand waarop je op kan rekenen als er iets is." 'Open Kaart' is morgen om 16:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van Robbert.

Bekijk de video van André van Duin hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: André van Duin barst in tranen uit tijdens interview over overleden partner of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier