Zien: Dit is de straf die boven het hoofd van agent Derek Chauvin hangt

Zien: Dit is de straf die boven het hoofd van agent Derek Chauvin hangt

Gisterenavond werd agent Derk Chauvin schuldig bevonden aan alle drie de aanklachten die hem boven het hoofd hingen. De agent gebruikte negen minuten lang een nekklem om George Floyd in bedwang te houden tot de dood erop volgde. Veel inwoners in Amerika hebben goede hoop dat na de tragische dood van George Floyd er nu eindelijk iets verandert in het politiesysteem. Volgens Amerikadeskundige Michiel Vos staat de agent een celstraf tussen de tien en veertig jaar te wachten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Zien: Dit is de <em>straf</em> die boven het hoofd van agent <em>Derek Chauvin</em> hangt Gisterenavond werd agent Derk Chauvin schuldig bevonden aan alle drie de aanklachten die hem boven het hoofd hingen. De agent gebruikte negen minuten lang een nekklem om George Floyd in bedwang te houden tot de dood erop volgde. Veel inwoners in Amerika hebben goede hoop dat na de tragische dood van George Floyd er nu eindelijk iets verandert in het politiesysteem. Volgens Amerikadeskundige Michiel Vos staat de agent een celstraf tussen de tien en veertig jaar te wachten. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Zien: Dit is de straf die boven het hoofd van agent Derek Chauvin hangt


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit is de straf die boven het hoofd van agent Derek Chauvin hangt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier