Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Prins Charles is depressief"

Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Prins Charles is depressief"

Koning Elizabeth is vandaag (21 april) vijfennegentig jaar oud geworden. Helaas brengt ze deze verjaardag niet meer door met haar grote liefde prins Philip, die afgelopen maand kwam te overlijden. Het feest zal daarom dit jaar een stuk somberder zijn dan normaal. Of Prins Charles ook aanwezig is, is nog niet duidelijk, volgens Marc van der Linden schijnt de Prins in een depressie te zitten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>Marc van der Linden</em> in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Prins Charles is depressief&quot; Koning Elizabeth is vandaag (21 april) vijfennegentig jaar oud geworden. Helaas brengt ze deze verjaardag niet meer door met haar grote liefde prins Philip, die afgelopen maand kwam te overlijden. Het feest zal daarom dit jaar een stuk somberder zijn dan normaal. Of Prins Charles ook aanwezig is, is nog niet duidelijk, volgens Marc van der Linden schijnt de Prins in een depressie te zitten. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Prins Charles is depressief"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Prins Charles is depressief" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier