Charmaine Charlemagne zingt 'A Change is Gonna Come' in De Vooravond

Charmaine Charlemagne zingt 'A Change is Gonna Come' in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

Charmaine Charlemagne zingt 'A Change is Gonna Come' in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Vandaag is de moordenaar van George Floyd schuldig bevonden. Charmaine Charlemagne zong deze prachtige versie van 'A Change is Gonna Come', van Sam Cooke, ter ere van de gerechtigheid. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Charmaine Charlemagne zingt 'A Change is Gonna Come' in De Vooravond

Vandaag is de moordenaar van George Floyd schuldig bevonden. Charmaine Charlemagne zong deze prachtige versie van 'A Change is Gonna Come', van Sam Cooke, ter ere van de gerechtigheid.

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Charmaine Charlemagne zingt 'A Change is Gonna Come' in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV