Video: Modeliefhebbers opgelet, de sjaal is de nieuwe zomertrend

Video: Modeliefhebbers opgelet, de sjaal is de nieuwe zomertrend

Nu de winter eindelijk achter ons ligt en de eerste zonnestralen het land hebben bereikt, kunnen de handschoenen, mutsen en sjaals terug de kast in. Maar: met die laatste moet je volgens mode-experts nog eventjes wachten, want de sjaal is dé trend van deze zomer. Tijdens RTL Boulevard wordt voorgedaan hoe je de sjaal het beste kan dragen en combineren.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Modeliefhebbers</em> opgelet, de <em>sjaal</em> is de nieuwe zomertrend Nu de winter eindelijk achter ons ligt en de eerste zonnestralen het land hebben bereikt, kunnen de handschoenen, mutsen en sjaals terug de kast in. Maar: met die laatste moet je volgens mode-experts nog eventjes wachten, want de sjaal is dé trend van deze zomer. Tijdens RTL Boulevard wordt voorgedaan hoe je de sjaal het beste kan dragen en combineren. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: Modeliefhebbers opgelet, de sjaal is de nieuwe zomertrend


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Modeliefhebbers opgelet, de sjaal is de nieuwe zomertrend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier