De Vooravond gemist? Patrick Lodiers over 'Leven voor de dood'

De Vooravond gemist? Patrick Lodiers over 'Leven voor de dood'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Patrick Lodiers over 'Leven voor de dood' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Wat doe je als je elke dag worstelt met de vraag waarom je leeft? In de zesdelige serie ‘Leven voor de Dood’ gaat presentator Patrick Lodiers in gesprek met vijf mensen die zichzelf deze vraag dagelijks stellen en een sterke wens hebben om niet meer te leven. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Patrick Lodiers over 'Leven voor de dood'

Wat doe je als je elke dag worstelt met de vraag waarom je leeft? In de zesdelige serie ‘Leven voor de Dood’ gaat presentator Patrick Lodiers in gesprek met vijf mensen die zichzelf deze vraag dagelijks stellen en een sterke wens hebben om niet meer te leven.

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Patrick Lodiers over 'Leven voor de dood' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier