De Vooravond gemist? Chantal van 'Leven voor de Dood' wilde geen 30 worden

De Vooravond gemist? Chantal van 'Leven voor de Dood' wilde geen 30 worden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Chantal van 'Leven voor de Dood' wilde geen 30 worden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken via Gids.tv. Met het programma 'Leven voor de Dood' hopen Patrick Lodiers en de deelnemers het taboe rondom praten over zelfdoding te doorbreken. Chantal vertelt dat ze nooit had gedacht dertig jaar oud te worden, omdat ze voor die tijd wel haar leven beëindigd zou hebben. Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Chantal van 'Leven voor de Dood' wilde geen 30 worden

Met het programma 'Leven voor de Dood' hopen Patrick Lodiers en de deelnemers het taboe rondom praten over zelfdoding te doorbreken. Chantal vertelt dat ze nooit had gedacht dertig jaar oud te worden, omdat ze voor die tijd wel haar leven beëindigd zou hebben.

Bekijk het fragment van De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Chantal van 'Leven voor de Dood' wilde geen 30 worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier