Op1 gemist? Renske Leijten over achterhouden informatie toeslagenaffaire

Op1 gemist? Renske Leijten over achterhouden informatie toeslagenaffaire

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag maakte RTL Nieuws bekend dat het kabinet doelbewust informatie achter heeft gehouden in de toeslagenaffaire, ook wilde ze dat Kamerlid Pieter Omtzigt zich koest hield. SP-Kamerlid Renske Leijten reageert bij Op1 over het uitlekken van deze informatie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Renske Leijten</em> over achterhouden informatie <em>toeslagenaffaire</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv. Vandaag maakte RTL Nieuws bekend dat het kabinet doelbewust informatie achter heeft gehouden in de toeslagenaffaire, ook wilde ze dat Kamerlid Pieter Omtzigt zich koest hield. SP-Kamerlid Renske Leijten reageert bij Op1 over het uitlekken van deze informatie. Tekst gaat verder onder de video. Reactie RenskeRenske Leijten laat weten dat ze diep moest zuchten toen het nieuws vandaag bekend werd, volgens haar is het niets nieuws. Tijdens het verhoor van Demissionair minister-president Mark Rutte ging drie kwart van de vragen al over het achterhouden van informatie. Volgengs Leijten hadden problemen veel eerder voorkomen kunnen worden, wanneer de Kamer eerder in het bezit was van de achtergehouden stukken in de toeslagenaffaire. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Renske Leijten over achterhouden informatie toeslagenaffaire

Reactie Renske
Renske Leijten laat weten dat ze diep moest zuchten toen het nieuws vandaag bekend werd, volgens haar is het niets nieuws. Tijdens het verhoor van Demissionair minister-president Mark Rutte ging drie kwart van de vragen al over het achterhouden van informatie. Volgengs Leijten hadden problemen veel eerder voorkomen kunnen worden, wanneer de Kamer eerder in het bezit was van de achtergehouden stukken in de toeslagenaffaire.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Renske Leijten over achterhouden informatie toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier