Op1 gemist? Ministerraad stemde in met achterhouden gevoelige informatie

Op1 gemist? Ministerraad stemde in met achterhouden gevoelige informatie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ministerraad</em> stemde in met <em>achterhouden</em> gevoelige informatie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv. Politiek verslaggever Joost Vullings laat tijdens Op1 weten dat de gehele ministerraad er in 2019 mee in stemde om gevoelige informatie niet met de hele Tweede Kamer te delen. Vullings voorspelt dat dit nog wel een staartje zou kunnen krijgen in Den Haag. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Ministerraad stemde in met achterhouden gevoelige informatie

Politiek verslaggever Joost Vullings laat tijdens Op1 weten dat de gehele ministerraad er in 2019 mee in stemde om gevoelige informatie niet met de hele Tweede Kamer te delen. Vullings voorspelt dat dit nog wel een staartje zou kunnen krijgen in Den Haag.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ministerraad stemde in met achterhouden gevoelige informatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier