Op1 gemist? Renske Leijten over achterhouden informatie: “Dit is een toeslagenschandaal”

Op1 gemist? Renske Leijten over achterhouden informatie: “Dit is een toeslagenschandaal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Renske Leijten</em> over achterhouden informatie: “Dit is een <em>toeslagenschandaal</em>” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv. Renske Leijten vraagt zich tijdens Op1 af waarom niemand in Den Haag het over de 'echte' waarheid wil hebben, volgens Leijten moet de ministerraad vrijdag openheid van zaken geven over de toeslagenaffaire. Het SP-Kamerlid spreekt daarom ook niet over een toeslagenaffaire, maar over een 'toeslagenschandaal'. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Renske Leijten over achterhouden informatie: “Dit is een toeslagenschandaal

Renske Leijten vraagt zich tijdens Op1 af waarom niemand in Den Haag het over de 'echte' waarheid wil hebben, volgens Leijten moet de ministerraad vrijdag openheid van zaken geven over de toeslagenaffaire. Het SP-Kamerlid spreekt daarom ook niet over een toeslagenaffaire, maar over een 'toeslagenschandaal'.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Renske Leijten over achterhouden informatie: “Dit is een toeslagenschandaal” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier