Diederik Gommers in Op1: “Nog een aantal bedden en we gaan naar code zwart”

Diederik Gommers in Op1: “Nog een aantal bedden en we gaan naar code zwart

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Diederik Gommers</em> in <em>Op1</em>: “Nog een aantal bedden en we gaan naar <em>code zwart</em>” Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv. Diederik Gommers zit bij Op1 aan tafel om te praten over de corona-versoepelingen. Volgens voorzitter Gommers mist één belangrijk zinnetje tijdens de persconferentie: "Kan het OMT nog ergens op de rode knop drukken, mocht het weer misgaan." Gommers zegt dat het bijna 'code zwart' is in de ziekenhuizen: "We kunnen nog maximaal honderd tot honderdvijftig bedden opschalen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Diederik Gommers in Op1: “Nog een aantal bedden en we gaan naar code zwart

Diederik Gommers zit bij Op1 aan tafel om te praten over de corona-versoepelingen. Volgens voorzitter Gommers mist één belangrijk zinnetje tijdens de persconferentie: "Kan het OMT nog ergens op de rode knop drukken, mocht het weer misgaan." Gommers zegt dat het bijna 'code zwart' is in de ziekenhuizen: "We kunnen nog maximaal honderd tot honderdvijftig bedden opschalen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diederik Gommers in Op1: “Nog een aantal bedden en we gaan naar code zwart” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier