Op1 gemist: Srebrenica overlevende reageert op film 'Quo Vadis, Aida?'

Op1 gemist: Srebrenica overlevende reageert op film 'Quo Vadis, Aida?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist: <em>Srebrenica</em> overlevende reageert op film 'Quo Vadis, Aida?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 april terugkijken bij Gids.tv. Aan tafel bij Op1 zitten Srebrenica overlevende Alma en Dutchbatter Remko de Bruijne. Beide zijn ze diep onder de indruk van de Srebrenica-film Quo Vadis, Aida?. Volgens overlevende Alma komt de film niet in de buurt van wat zij heeft meegemaakt in Srebrenica, toch is ze blij met de film: "Het nodigt mensen uit om te kijken en beseffen wat er heeft plaatsgevonden". De film Quo Vadis, Aida? is vanaf 17 juni te zien in de bioscoop. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist: Srebrenica overlevende reageert op film 'Quo Vadis, Aida?'

Aan tafel bij Op1 zitten Srebrenica overlevende Alma en Dutchbatter Remko de Bruijne. Beide zijn ze diep onder de indruk van de Srebrenica-film Quo Vadis, Aida?. Volgens overlevende Alma komt de film niet in de buurt van wat zij heeft meegemaakt in Srebrenica, toch is ze blij met de film: "Het nodigt mensen uit om te kijken en beseffen wat er heeft plaatsgevonden". De film Quo Vadis, Aida? is vanaf 17 juni te zien in de bioscoop.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist: Srebrenica overlevende reageert op film 'Quo Vadis, Aida?' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier