Premier League Darts: ijzersterke Michael van Gerwen verslaat José de Sousa

Premier League Darts: ijzersterke Michael van Gerwen verslaat José de Sousa

De vorm van Michael van Gerwen wisselt nogal eens, maar woensdag was hij weer ouderwets op dreef in de Premier League of Darts. Mighty Mike staat weliswaar niet meer eerste op de wereldranglijst, maar maakte wel een statement tegen José de Sousa.

Lees verder onder de video.

Premier League Darts: ijzersterke <em>Michael van Gerwen</em> verslaat José de Sousa De vorm van Michael van Gerwen wisselt nogal eens, maar woensdag was hij weer ouderwets op dreef in de Premier League of Darts. Mighty Mike staat weliswaar niet meer eerste op de wereldranglijst, maar maakte wel een statement tegen José de Sousa. Lees verder onder de video. Hoge gemiddeldesHoewel de gemiddeldes richting het einde van de wedstrijd wat inzakten, waren ze lange tijd torenhoog. Zowel Van Gerwen als De Sousa gooide een groot deel van de wedstrijd boven de 110 gemiddeld en de 180'ers vlogen ons om de oren. Uiteindelijk nam Van Gerwen afstand van de Portugees: hij won met 7-4. Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - José de Sousa hierboven. Bekijk ook Premier League Darts: Michael van Gerwen verslaat Glen Durrant ondanks matig spel ruim Bekijk deze video » Premier League Darts: Michael van Gerwen speelt spannende partij tegen Gary Anderson Bekijk deze video »
Darts :
Premier League Darts: ijzersterke Michael van Gerwen verslaat José de Sousa

Hoge gemiddeldes
Hoewel de gemiddeldes richting het einde van de wedstrijd wat inzakten, waren ze lange tijd torenhoog. Zowel Van Gerwen als De Sousa gooide een groot deel van de wedstrijd boven de 110 gemiddeld en de 180'ers vlogen ons om de oren. Uiteindelijk nam Van Gerwen afstand van de Portugees: hij won met 7-4.

Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - José de Sousa hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Premier League Darts: ijzersterke Michael van Gerwen verslaat José de Sousa of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier