Beau gemist? Huisarts Matthijs van der Poel wil campagne voeren voor vaccineren

Beau gemist? Huisarts Matthijs van der Poel wil campagne voeren voor vaccineren

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Veel mensen zijn het vertrouwen in coronavaccins verloren, zo vertelt huisarts Matthijs van der Poel bij Beau. Hij wil dan ook campagne voeren om ervoor te zorgen dat meer mensen zich laten inenten tegen het coronavirus.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Huisarts Matthijs van der Poel wil campagne voeren voor vaccineren Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Veel mensen zijn het vertrouwen in coronavaccins verloren, zo vertelt huisarts Matthijs van der Poel bij Beau. Hij wil dan ook campagne voeren om ervoor te zorgen dat meer mensen zich laten inenten tegen het coronavirus. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Huisarts Matthijs van der Poel wil campagne voeren voor vaccineren


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Huisarts Matthijs van der Poel wil campagne voeren voor vaccineren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier