Dinand Woesthoff bij Beau: "Doodziek van mensen die geen verstand van corona hebben"

Dinand Woesthoff bij Beau: "Doodziek van mensen die geen verstand van corona hebben"

De nieuwe single van Dinand Woesthoff, 'The Highest of All', is een protestlied. Een protest tegen het gebrek aan empathie en compassie. En passant deelt Woesthoff ook een sneer uit naar alle niet-experts die in talkshows komen praten over corona: "Ik word doodziek van wat mensen te zeggen hebben die er geen verstand van hebben."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 21 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dinand Woesthoff</em> bij <em>Beau</em>: &quot;Doodziek van mensen die geen verstand van corona hebben&quot; De nieuwe single van Dinand Woesthoff, 'The Highest of All', is een protestlied. Een protest tegen het gebrek aan empathie en compassie. En passant deelt Woesthoff ook een sneer uit naar alle niet-experts die in talkshows komen praten over corona: "Ik word doodziek van wat mensen te zeggen hebben die er geen verstand van hebben." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 21 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 21 april terugkijken bij Gids.tv. BehoefteVolgens Woesthoff heeft de maatschappij in deze moeilijke tijd behoefte aan mensen die vanuit zichzelf zeggen: "Dit is mijn passie, dit is waar ik het meest gelukkig ben en dit is wat ik jou kan geven." Woesthoff moet wel toegeven dat hij op de korte termijn pessimistisch is als Ruud Gullit hem vraagt of deze wereld hem boos maakt. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dinand Woesthoff bij Beau: "Doodziek van mensen die geen verstand van corona hebben"

Behoefte
Volgens Woesthoff heeft de maatschappij in deze moeilijke tijd behoefte aan mensen die vanuit zichzelf zeggen: "Dit is mijn passie, dit is waar ik het meest gelukkig ben en dit is wat ik jou kan geven." Woesthoff moet wel toegeven dat hij op de korte termijn pessimistisch is als Ruud Gullit hem vraagt of deze wereld hem boos maakt.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinand Woesthoff bij Beau: "Doodziek van mensen die geen verstand van corona hebben" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV