Beau gemist? Geert Wilders ziet dat weg wordt geëffend voor Kabinet Rutte IV

Beau gemist? Geert Wilders ziet dat weg wordt geëffend voor Kabinet Rutte IV

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Jaïr Ferwerda onderzoekt hoe het gaat met de formatie en vraagt Geert Wilders of hij denkt dat Kabinet Rutte IV er komt. “Het was duidelijk, alsof hij de woordvoerder was van de premier en de weg effende voor Rutte IV”, aldus Wilders over informateur Herman Tjeenk Willink.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em> gemist? Geert Wilders ziet dat weg wordt geëffend voor Kabinet Rutte IV Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Jaïr Ferwerda onderzoekt hoe het gaat met de formatie en vraagt Geert Wilders of hij denkt dat Kabinet Rutte IV er komt. “Het was duidelijk, alsof hij de woordvoerder was van de premier en de weg effende voor Rutte IV”, aldus Wilders over informateur Herman Tjeenk Willink. Lees verder onder de video. Wilders ziet Rutte als grote olifant in de kamer“Je kan moeilijk de Rutte-doctrine oplossen als de hoofdrolspeler er nog zit en onbesproken blijft”, zegt Wilders in de reportage van Beau. “Dat is toch het verhaal van de grote olifant in de kamer waar de heer Willink het niet meer over wil hebben. Dat is natuurlijk heel raar.” Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Geert Wilders ziet dat weg wordt geëffend voor Kabinet Rutte IV

Wilders ziet Rutte als grote olifant in de kamer
“Je kan moeilijk de Rutte-doctrine oplossen als de hoofdrolspeler er nog zit en onbesproken blijft”, zegt Wilders in de reportage van Beau. “Dat is toch het verhaal van de grote olifant in de kamer waar de heer Willink het niet meer over wil hebben. Dat is natuurlijk heel raar.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Geert Wilders ziet dat weg wordt geëffend voor Kabinet Rutte IV of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier