Donderdag in De 5 Uur Show: Eddy Zoëy over West-Afrika, Shirma Rouse is gast van de dag

Donderdag in De 5 Uur Show: Eddy Zoëy over West-Afrika, Shirma Rouse is gast van de dag

Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws:

  • Eddy Zoëy vertelt meer over hoe hij naar West-Afrika afreisde en zag hoe het landschap verandert en wat dit voor grote gevolgen heeft voor de natuur en de lokale bevolking.
  • Shirma Rouse is de gast van de dag en praat mee over alle onderwerpen.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in <em>De 5 Uur Show</em>: Eddy Zoëy over West-Afrika, Shirma Rouse is gast van de dag Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws: Eddy Zoëy vertelt meer over hoe hij naar West-Afrika afreisde en zag hoe het landschap verandert en wat dit voor grote gevolgen heeft voor de natuur en de lokale bevolking. Shirma Rouse is de gast van de dag en praat mee over alle onderwerpen. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. MAX PubQuiz: Shirma Rouse geeft optreden en zingt voor Sybrand Niessen Bekijk deze video » Shirma Rouse kijkt uit naar het Songfestival: "Het is het EK van de muziek" Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag in De 5 Uur Show: Eddy Zoëy over West-Afrika, Shirma Rouse is gast van de dag


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De 5 Uur Show: Eddy Zoëy over West-Afrika, Shirma Rouse is gast van de dag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier