Lang Leve De Liefde: William tegen date Eefje: ‘Ik zou meteen voorbij lopen’

Lang Leve De Liefde: William tegen date Eefje: ‘Ik zou meteen voorbij lopen’

William is niet echt complimenteus in Lang Leve De Liefde tegen zijn date Eefje. Het gesprek gaat over types waar ze op vallen en Eefje vraagt naar zijn mening over haar. “Ik denk dat ik meteen voorbij zou lopen”, aldus William. Eefje is echter niet beledigd en kan zijn eerlijkheid wel waarderen. Zij heeft wél wat veren over voor haar date, en noemt hem een mooie verzorgde man.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: William tegen date Eefje: ‘Ik zou meteen voorbij lopen’ William is niet echt complimenteus in Lang Leve De Liefde tegen zijn date Eefje. Het gesprek gaat over types waar ze op vallen en Eefje vraagt naar zijn mening over haar. “Ik denk dat ik meteen voorbij zou lopen”, aldus William. Eefje is echter niet beledigd en kan zijn eerlijkheid wel waarderen. Zij heeft wél wat veren over voor haar date, en noemt hem een mooie verzorgde man. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: wat vindt Wendie van de serenade van Koen? Bekijk deze video » Emile vraagt Wilma in Lang Leve de Liefde of ze nog kan ontdooien Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: William tegen date Eefje: ‘Ik zou meteen voorbij lopen’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: William tegen date Eefje: ‘Ik zou meteen voorbij lopen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier