John Williams laat eerste beelden Help, Mijn Man Is Klusser! seizoen 14 zien

John Williams laat eerste beelden Help, Mijn Man Is Klusser! seizoen 14 zien

John Williams is te gast bij Koffietijd en hij blikt alvast vooruit op het gloednieuwe seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser!, dat maandag van start gaat. De presentator laat alvast een voorproefje zien van de nieuwe reeks van het programma, waarin hij mensen en gezinnen te hulp schiet die lijden onder een doe-het-zelver die de bouwval maar niet opknapt.

Bekijk de video van Koffietijd met beelden van Help, Mijn Man Is Klusser! hieronder.

Het 14e seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser! is vanaf maandag 26 april om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser! terugkijken bij Gids.tv.

John Williams laat eerste beelden <em>Help, Mijn Man Is Klusser!</em> seizoen 14 zien John Williams is te gast bij Koffietijd en hij blikt alvast vooruit op het gloednieuwe seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser!, dat maandag van start gaat. De presentator laat alvast een voorproefje zien van de nieuwe reeks van het programma, waarin hij mensen en gezinnen te hulp schiet die lijden onder een doe-het-zelver die de bouwval maar niet opknapt. Bekijk de video van Koffietijd met beelden van Help, Mijn Man Is Klusser! hieronder. Het 14e seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser! is vanaf maandag 26 april om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser! terugkijken bij Gids.tv. John Williams drinkt thee gemaakt van urine in nieuw programma Briljant! Bekijk deze video » Slechtste Chauffeur van Nederland: Riekie remt maar net op tijd Bekijk deze video »
TV :
John Williams laat eerste beelden Help, Mijn Man Is Klusser! seizoen 14 zien


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John Williams laat eerste beelden Help, Mijn Man Is Klusser! seizoen 14 zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier