Koffietijd: Erik Dijkstra over nieuw programma 'Roofkunst'

Koffietijd: Erik Dijkstra over nieuw programma 'Roofkunst'

Historicus Erik Dijkstra neemt ons mee in zijn avontuur op zoek naar roofkunst en de verhalen hier om heen. In het programma Roofkunst onderzoekt hij de herkomst van museale topstukken en stelt hij de vraag of deze wel op de juiste plek geëxposeerd worden.

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

<em>Koffietijd</em>: Erik Dijkstra over nieuw programma 'Roofkunst' Historicus Erik Dijkstra neemt ons mee in zijn avontuur op zoek naar roofkunst en de verhalen hier om heen. In het programma Roofkunst onderzoekt hij de herkomst van museale topstukken en stelt hij de vraag of deze wel op de juiste plek geëxposeerd worden. Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Het nieuwe programma Roofkunst is vanaf vrijdag 16 april wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Roofkunst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pieter Kok over kookboek Buiten eten: "Het is samenkomen" Bekijk deze video » John Williams laat eerste beelden Help, Mijn Man Is Klusser! seizoen 14 zien Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Erik Dijkstra over nieuw programma 'Roofkunst'

Het nieuwe programma Roofkunst is vanaf vrijdag 16 april wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Roofkunst terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Erik Dijkstra over nieuw programma 'Roofkunst' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV