Het Wylde Pad volgt influencers die vakantiepark opzetten: bekijk de trailer

Het Wylde Pad volgt influencers die vakantiepark opzetten: bekijk de trailer

Vanaf 28 april wordt bij Net5 de realityserie Het Wylde Pad uitgezonden. Hierin kun je volgen hoe influencer Rachel van Sas, haar man Willem en Martijn Manschot van Gierige Gasten een vakantiepark opzetten.

Lees verder onder de video.

<em>Het Wylde Pad</em> volgt influencers die vakantiepark opzetten: bekijk de trailer Vanaf 28 april wordt bij Net5 de realityserie Het Wylde Pad uitgezonden. Hierin kun je volgen hoe influencer Rachel van Sas, haar man Willem en Martijn Manschot van Gierige Gasten een vakantiepark opzetten. Lees verder onder de video. Wordt oud park in Friesland een bruisend vakantieoord?Rachel van Sas is onder haar vele volgers bekend als de Huismuts en heeft een lifestyle-platform waarin ze van alles deelt over haar leven en over interieur. In Het Wylde Pad gaat zij met haar man en huisvriend Martijn een groot avontuur aan in Friesland. Ze hebben een vakantiepark gekocht en hopen hiervan een prachtig vakantieoord te maken. In de video hierboven kun je de trailer van Het Wylde Pad bekijken. De nieuwe realityserie Het Wylde Pad is vanaf woensdag 28 april wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Het Wylde Pad terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Paul Goudsmit (King Alert) op OnlyFans: ‘Extra geld en goed voor je seksleven’ Bekijk deze video » Eerste beelden Diep: Nienke Plas emotioneel in nieuw EO-programma Bekijk deze video »

Wordt oud park in Friesland een bruisend vakantieoord?
Rachel van Sas is onder haar vele volgers bekend als de Huismuts en heeft een lifestyle-platform waarin ze van alles deelt over haar leven en over interieur. In Het Wylde Pad gaat zij met haar man en huisvriend Martijn een groot avontuur aan in Friesland. Ze hebben een vakantiepark gekocht en hopen hiervan een prachtig vakantieoord te maken.

In de video hierboven kun je de trailer van Het Wylde Pad bekijken.

De nieuwe realityserie Het Wylde Pad is vanaf woensdag 28 april wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Het Wylde Pad terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Wylde Pad volgt influencers die vakantiepark opzetten: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier