Martien (Chateau Meiland) is dol op lamp Kees: 'De enige man in mijn leven'

Martien (Chateau Meiland) is dol op lamp Kees: 'De enige man in mijn leven'

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Martien heeft de smaak flink te pakken en heeft enorm veel bijzondere items in zijn woning staan die weg moeten. Hij is helemaal klaar met Jezus en Maria, de appellamp en klassieke windlichten. Maar lamp Kees mag absoluut niet weg.

Lees verder onder de video.

Martien (<em>Chateau Meiland</em>) is dol op lamp Kees: 'De enige man in mijn leven' Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Martien heeft de smaak flink te pakken en heeft enorm veel bijzondere items in zijn woning staan die weg moeten. Hij is helemaal klaar met Jezus en Maria, de appellamp en klassieke windlichten. Maar lamp Kees mag absoluut niet weg. Lees verder onder de video. Kees heeft Martien veel gebracht“I love Kees, Kees heeft mij zo veel gebracht”, zegt Martien in Chateau Meiland over de bijzondere lamp. “Kees is de enige man in mijn leven, die gaat nooit weg.” Bekijk het fragment uit Chateau Meiland in de video hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland gemist? Dit is het nieuwe huis van Martien en Erica: "Kijk, daar is de zee!" Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland heeft nieuwe tanden Bekijk deze video »

Kees heeft Martien veel gebracht
“I love Kees, Kees heeft mij zo veel gebracht”, zegt Martien in Chateau Meiland over de bijzondere lamp. “Kees is de enige man in mijn leven, die gaat nooit weg.”

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland in de video hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien (Chateau Meiland) is dol op lamp Kees: 'De enige man in mijn leven' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier