Het Alternatief: geesten willen praten met Ryanne van Dorst

Het Alternatief: geesten willen praten met Ryanne van Dorst

Ryanne van Dorst ontmoet Claudia, die zichzelf deathfluencer noemt. Ze heeft een obsessie met de dood en vindt dat je het leven meer waardeert als je de dood omarmt. Samen gaan ze op zoek om in contact te komen met geesten.

Bekijk het fragment uit Het Alternatief hieronder.

Het Alternatief is elke dinsdag rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Alternatief terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Alternatief</em>: geesten willen praten met Ryanne van Dorst Ryanne van Dorst ontmoet Claudia, die zichzelf deathfluencer noemt. Ze heeft een obsessie met de dood en vindt dat je het leven meer waardeert als je de dood omarmt. Samen gaan ze op zoek om in contact te komen met geesten. Bekijk het fragment uit Het Alternatief hieronder. Het Alternatief is elke dinsdag rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Alternatief terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ryanne van Dorst voert bijzonder gesprek in Het Alternatief: "Ga direct mee met UFO" Bekijk deze video » Ryanne van Dorst in Het Alternatief: ‘Wat poept die UFO uit?!’ Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Alternatief: geesten willen praten met Ryanne van Dorst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier