Bekijk de trailer van Beatles-film Yesterday (donderdag te zien op Net5)

Bekijk de trailer van Beatles-film Yesterday (donderdag te zien op Net5)

De Greatest Hits-maand op Net5 gaat op donderdag 22 april verder met de sprankelende Beatles-film Yesterday. Het is niet écht een film over The Beatles, maar hun muziek staat van begin tot eind centraal in dit originele verhaal.

Lees alles over The Greatest Hits-filmmaand van Net5 op Gids.tv.

Bekijk de trailer van Beatles-film <em>Yesterday</em> (donderdag te zien op Net5) De Greatest Hits-maand op Net5 gaat op donderdag 22 april verder met de sprankelende Beatles-film Yesterday. Het is niet écht een film over The Beatles, maar hun muziek staat van begin tot eind centraal in dit originele verhaal. Lees alles over The Greatest Hits-filmmaand van Net5 op Gids.tv. StroomstoringHet verhaal gaat over Jack Malik (Himesh Patel), een singer-songwriter uit een slaperig dorpje in Engeland. Zijn grote droom om beroemd te worden is snel aan het vervagen, ondanks de steun die hij krijgt van zijn beste vriendin Ellie (Lily James). Nadat hij tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring hard en ongelukkig in botsing komt met een bus, weet ineens niemand meer wie popgroep The Beatles zijn. En dat biedt perspectief! Bekijk de trailer van Yesterday hierboven. Yesterday (2019) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op donderdag 22 april om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt Yesterday streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis. Bekijk ook Trailer: geweldige Oscarwinnaar Bohemian Rhapsody vanavond te zien op Net5 Bekijk deze video » Trailer: tv-première A Star Is Born met Lady Gaga donderdag te zien op Net5 Bekijk deze video »
Film :
Bekijk de trailer van Beatles-film Yesterday (donderdag te zien op Net5)

Stroomstoring
Het verhaal gaat over Jack Malik (Himesh Patel), een singer-songwriter uit een slaperig dorpje in Engeland. Zijn grote droom om beroemd te worden is snel aan het vervagen, ondanks de steun die hij krijgt van zijn beste vriendin Ellie (Lily James). Nadat hij tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring hard en ongelukkig in botsing komt met een bus, weet ineens niemand meer wie popgroep The Beatles zijn. En dat biedt perspectief!

Bekijk de trailer van Yesterday hierboven.

Yesterday (2019) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op donderdag 22 april om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt Yesterday streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV