Dino's Bezorgservice: Judeska schreeuwt in portofoon reddingsbrigade: ‘410 conjo!’

Dino's Bezorgservice: Judeska schreeuwt in portofoon reddingsbrigade: ‘410 conjo!’

Vanavond wordt Dino's Bezorgservice voor het eerst uitgezonden op televisie. Judeska, een hysterisch typetje van Jandino Asporaat, neemt een kijkje bij de reddingsbrigade op het strand en krijgt een portofoon in handen. “Ik ben Judeska. Wat heb je aan? Ik heb niks hieronder aan.” Maar ze onderneemt ook actie. “410 conjo ik heb assistentie nodig nu! Hij is echt hopi langzaam.”

Bekijk het fragment van Dino's Bezorgservice in de video hieronder.

Het nieuwe programma Dino's Bezorgservice is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Dino's Bezorgservice terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dino's Bezorgservice</em>: Judeska schreeuwt in portofoon reddingsbrigade: ‘410 conjo!’ Vanavond wordt Dino's Bezorgservice voor het eerst uitgezonden op televisie. Judeska, een hysterisch typetje van Jandino Asporaat, neemt een kijkje bij de reddingsbrigade op het strand en krijgt een portofoon in handen. “Ik ben Judeska. Wat heb je aan? Ik heb niks hieronder aan.” Maar ze onderneemt ook actie. “410 conjo ik heb assistentie nodig nu! Hij is echt hopi langzaam.” Bekijk het fragment van Dino's Bezorgservice in de video hieronder. Het nieuwe programma Dino's Bezorgservice is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Dino's Bezorgservice terugkijken bij Gids.tv. Zien: Jandino Asporaat als hilarische 'baby Judeska' Bekijk deze video » Chantal Janzen & Judeska delen hilarische Facetime-video: "Je spoort niet" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dino's Bezorgservice: Judeska schreeuwt in portofoon reddingsbrigade: ‘410 conjo!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier