10 Voor Taal: Dennis van der Geest zegt altijd ‘boerenpenis’ in plaats van ‘boerenlul’

10 Voor Taal: Dennis van der Geest zegt altijd ‘boerenpenis’ in plaats van ‘boerenlul’

Na jaren afwezigheid keert 10 Voor Taal vanavond eindelijk terug op televisie. En in dit taalspel komt Dennis van der Geest met een mooie theorie om met zijn foute antwoord toch punten te scoren.

Lees verder onder de video.

<em>10 Voor Taal</em>: Dennis van der Geest zegt altijd ‘boerenpenis’ in plaats van ‘boerenlul’ Na jaren afwezigheid keert 10 Voor Taal vanavond eindelijk terug op televisie. En in dit taalspel komt Dennis van der Geest met een mooie theorie om met zijn foute antwoord toch punten te scoren. Lees verder onder de video. Schelden ze in Bloemendaal met boerenpenis?De oud-judoka en Irene Moors moeten een puzzel oplossen en het juiste antwoord is ‘boerenlul’, maar Dennis zegt ‘boerenpenis’. Vervolgens probeert hij de boel te redden met het verhaal dat ze in Bloemendaal altijd ‘bekakt’ boerenpenis zeggen in plaats van boerenlul… Bekijk het fragment van 10 Voor Taal in de video hierboven. 10 Voor Taal is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Op1: Dennis van der Geest dronk na wedstrijden altijd bier met vader en broer Bekijk deze video » Marble Mania: Nek-aan-nek race voor Dennis van der Geest en Anouk Hoogendijk Bekijk deze video »
TV :
10 Voor Taal: Dennis van der Geest zegt altijd ‘boerenpenis’ in plaats van ‘boerenlul’

Schelden ze in Bloemendaal met boerenpenis?
De oud-judoka en Irene Moors moeten een puzzel oplossen en het juiste antwoord is ‘boerenlul’, maar Dennis zegt ‘boerenpenis’. Vervolgens probeert hij de boel te redden met het verhaal dat ze in Bloemendaal altijd ‘bekakt’ boerenpenis zeggen in plaats van boerenlul…

Bekijk het fragment van 10 Voor Taal in de video hierboven.

10 Voor Taal is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 10 Voor Taal: Dennis van der Geest zegt altijd ‘boerenpenis’ in plaats van ‘boerenlul’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier