Finale We Want More zaterdag bij SBS6: bekijk eerste spetterende beelden

Finale We Want More zaterdag bij SBS6: bekijk eerste spetterende beelden

Zaterdag vindt de eindstrijd plaats van de zangwedstrijd We Want More, dan wordt duidelijk welke artiest naar huis gaat met 100.000 euro. En in de eerste beelden kun je al een voorproefje zien van wat de finalisten zoal te bieden hebben. Het lijkt erop dat juryleden als André Hazes, Davina Michelle en Trijntje Oosterhuis in ieder geval dolenthousiast zijn over de optredens. Maar wie daadwerkelijk die hoofdprijs pakt, kun je zaterdag zien in de finale van We Want More.

Bekijk de eerste beelden van de finale van We Want More in de video hieronder.

De finale van We Want More is zaterdag 24 april om 20.15 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken via gids.tv.

Finale <em>We Want More</em> zaterdag bij SBS6: bekijk eerste spetterende beelden Zaterdag vindt de eindstrijd plaats van de zangwedstrijd We Want More, dan wordt duidelijk welke artiest naar huis gaat met 100.000 euro. En in de eerste beelden kun je al een voorproefje zien van wat de finalisten zoal te bieden hebben. Het lijkt erop dat juryleden als André Hazes, Davina Michelle en Trijntje Oosterhuis in ieder geval dolenthousiast zijn over de optredens. Maar wie daadwerkelijk die hoofdprijs pakt, kun je zaterdag zien in de finale van We Want More. Bekijk de eerste beelden van de finale van We Want More in de video hieronder. De finale van We Want More is zaterdag 24 april om 20.15 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van We Want More terugkijken via gids.tv. We Want More: Bekijk het halve finale optreden Sem Jansen - Annie's Song Bekijk deze video » ZIEN: Britt Dekker betaalt haartransplantatie voor Stefan (We Want More) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale We Want More zaterdag bij SBS6: bekijk eerste spetterende beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier