Opnames Fred van Leer: Alles uit de kast seizoen 4 gestart: "Heerlijk geshopt voor mezelf!"

Opnames Fred van Leer: Alles uit de kast seizoen 4 gestart: "Heerlijk geshopt voor mezelf!"

Fred van Leer is donderdag op pad voor de eerste aflevering van Fred van Leer: Alles uit de kast seizoen 4. De presentator van het programma deelt beelden vanuit de winkel waar de opnames worden gedaan.

"Geshopt voor mezelf!"
"We zijn heerlijk aan het draaien. Het is erg leuk, want dan mag je ook de winkel in! Vijf etages! Dus ik heb al heerlijk geshopt voor mezelf", zegt Fred in de Instagram Story hieronder.

Fred van Leer: Alles uit de Kast is te zien bij TLC. Seizoen 1,2 en 3 van Fred van Leer: Alles uit de Kast gemist? Je kunt de leukste fragmenten terugkijken via Gids.tv.

Opnames <em>Fred van Leer: Alles uit de kast</em> seizoen 4 gestart: &quot;Heerlijk geshopt voor mezelf!&quot; Fred van Leer is donderdag op pad voor de eerste aflevering van Fred van Leer: Alles uit de kast seizoen 4. De presentator van het programma deelt beelden vanuit de winkel waar de opnames worden gedaan. "Geshopt voor mezelf!""We zijn heerlijk aan het draaien. Het is erg leuk, want dan mag je ook de winkel in! Vijf etages! Dus ik heb al heerlijk geshopt voor mezelf", zegt Fred in de Instagram Story hieronder. Fred van Leer: Alles uit de Kast is te zien bij TLC. Seizoen 1,2 en 3 van Fred van Leer: Alles uit de Kast gemist? Je kunt de leukste fragmenten terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk promo van laatste aflevering Chantal's Beauty Camper seizoen 1 Bekijk deze video » I Can See Your Voice: is deze stem van een ex van Fred van Leer? ‘Ik word rood!’ Bekijk deze video »
TV :
Opnames Fred van Leer: Alles uit de kast seizoen 4 gestart: "Heerlijk geshopt voor mezelf!"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opnames Fred van Leer: Alles uit de kast seizoen 4 gestart: "Heerlijk geshopt voor mezelf!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier