Frits Wester over positie Mark Rutte: "Hele kabinet kan weggestuurd worden"

Frits Wester over positie Mark Rutte: "Hele kabinet kan weggestuurd worden"

Frits Wester is te gast in de uitzending van Radio 538, waar hij de positie van Mark Rutte bespreekt. Nu er weer nieuwe infomatie is opgedoken over het bewust achterhouden van informatie tijdens de Toeslagenaffaire, lijkt de situatie flink explosief te zijn. Volgens Wester is het goed mogelijk dat het volledige demissionaire kabinet weggestuurd kan worden.

Bekijk de video van Radio 538 hieronder.

<em>Frits Wester</em> over positie Mark Rutte: &quot;Hele kabinet kan weggestuurd worden&quot; Frits Wester is te gast in de uitzending van Radio 538, waar hij de positie van Mark Rutte bespreekt. Nu er weer nieuwe infomatie is opgedoken over het bewust achterhouden van informatie tijdens de Toeslagenaffaire, lijkt de situatie flink explosief te zijn. Volgens Wester is het goed mogelijk dat het volledige demissionaire kabinet weggestuurd kan worden. Bekijk de video van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Frits Wester bespreekt laatste nieuws rond nieuwe rel toeslagenaffaire Bekijk deze video »
Politiek :
Frits Wester over positie Mark Rutte: "Hele kabinet kan weggestuurd worden"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frits Wester over positie Mark Rutte: "Hele kabinet kan weggestuurd worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier