Trailer: Battlestar Galactica: Blood & Chrome donderdag te zien bij SBS9

Trailer: Battlestar Galactica: Blood & Chrome donderdag te zien bij SBS9

De eerste Cylon-oorlog woedt al tien jaar en de net afgestudeerde piloot William Adama, gespeeld door Luke Pasqualino, voegt zich bij een missie. Hij is teleurgesteld dat hij niet een jager toegewezen heeft gekregen, maar aan boord moet van een vrachtschip. De jonge piloot William moet zich bewijzen in een missie die anders verloopt dan gedacht.

Bekijk de trailer van Battlestar Galactica: Blood & Chrome hieronder. Battlestar Galactica: Blood & Chrome is donderdag 22 april om 20:30 uur te zien bij SBS9.

Trailer: <em>Battlestar Galactica: Blood &amp; Chrome</em> donderdag te zien bij SBS9 De eerste Cylon-oorlog woedt al tien jaar en de net afgestudeerde piloot William Adama, gespeeld door Luke Pasqualino, voegt zich bij een missie. Hij is teleurgesteld dat hij niet een jager toegewezen heeft gekregen, maar aan boord moet van een vrachtschip. De jonge piloot William moet zich bewijzen in een missie die anders verloopt dan gedacht. Bekijk de trailer van Battlestar Galactica: Blood & Chrome hieronder. Battlestar Galactica: Blood & Chrome is donderdag 22 april om 20:30 uur te zien bij SBS9. Bekijk ook Monic Hendrickx over rol Netflixfilm Ferry: "Jaaa, lekker spelen!" Bekijk deze video » Bekijk trailer dramaserie Thuisfront (vanaf 9 mei te zien op NPO 3) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Battlestar Galactica: Blood & Chrome donderdag te zien bij SBS9


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Battlestar Galactica: Blood & Chrome donderdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV