Bekijk nu de trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021 in de bioscoop)

Bekijk nu de trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021 in de bioscoop)

"The Conjuring: The Devil Made Me Do It" vertelt een huiveringwekkend verhaal vol verschrikkingen, moord en een onbekend kwaad dat zelfs Ed en Lorraine Warren, ervaren onderzoekers van het paranormale, geschokt heeft. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière. De strijd om de ziel van een jonge jongen dwingt ze om tot het uiterste te gaan en leidt er uiteindelijk toe dat voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een moordverdachte beweert door de duivel bezeten te zijn geweest.

Bekijk nu de trailer van <em>The Conjuring: The Devil Made Me Do It</em> (2021 in de bioscoop) "The Conjuring: The Devil Made Me Do It" vertelt een huiveringwekkend verhaal vol verschrikkingen, moord en een onbekend kwaad dat zelfs Ed en Lorraine Warren, ervaren onderzoekers van het paranormale, geschokt heeft. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière. De strijd om de ziel van een jonge jongen dwingt ze om tot het uiterste te gaan en leidt er uiteindelijk toe dat voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een moordverdachte beweert door de duivel bezeten te zijn geweest. 'The Conjuring: The Devil Made Me Do It' is vanaf 10 juni 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien. Bekijk ook Horrorfilm The Conjuring zaterdag te zien bij Veronica: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk nu de trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021 in de bioscoop)

'The Conjuring: The Devil Made Me Do It' is vanaf 10 juni 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk nu de trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021 in de bioscoop) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier