Goedemorgen Nederland: Aantal verkeersdoden moet drastisch omlaag

Goedemorgen Nederland: Aantal verkeersdoden moet drastisch omlaag

Het aantal verkeersdoden moet drastisch omlaag. Het nieuwe kabinet moet dan ook topprioriteit geven aan verkeersveiligheid, en daar is een miljardeninvestering voor nodig. Dat stelt de Verkeersveiligheidscoalitie. "De gestelde doelen worden niet gerealiseerd. We zijn in Nederland één van de slechtst presterende landen van Europa", zegt de CEO van ANWB, Marga de Jager in Goedemorgen Nederland.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Aantal verkeersdoden moet drastisch omlaag Het aantal verkeersdoden moet drastisch omlaag. Het nieuwe kabinet moet dan ook topprioriteit geven aan verkeersveiligheid, en daar is een miljardeninvestering voor nodig. Dat stelt de Verkeersveiligheidscoalitie. "De gestelde doelen worden niet gerealiseerd. We zijn in Nederland één van de slechtst presterende landen van Europa", zegt de CEO van ANWB, Marga de Jager in Goedemorgen Nederland. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jan Paternotte wil vliegverbod voor India vanwege Indianse variant: "Snelle stijging" (WNL) Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Horeca-ondernemers willen terrassen tot laat open Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: Aantal verkeersdoden moet drastisch omlaag


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Aantal verkeersdoden moet drastisch omlaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier