Judeska gaat live met Rico Verhoeven: "Wie is die lekkere jongen?"

Judeska gaat live met Rico Verhoeven: "Wie is die lekkere jongen?"

Vanavond, donderdag 22 april, is Dino's Bezorgservice voor het eerst te zien bij NPO 1. Jandino Asporaat trekt zes weken lang door het land om mensen te verrassen en te vermaken. De komiek bezoekt samen met zijn typetjes Judeska en Gerrie diverse plaatsen in Nederland die niet vaak in beeld komen.

"Lekkere jongen"
Ter promotie gaat Jandino als Judeska live op Instagram. Ze spreekt verschillende volgers en ook Rico Verhoeven. Bekijk hieronder het videogesprek met o.a. Rico Verhoeven over het nieuwe programma Dino's Bezorgservice. "Wie is die lekkere jongen", grapt Judeska over de cameraman van Rico Verhoeven.

Het nieuwe programma Dino's Bezorgservice is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Dino's Bezorgservice terugkijken bij Gids.tv.

Judeska gaat live met <em>Rico Verhoeven</em>: &quot;Wie is die lekkere jongen?&quot; Vanavond, donderdag 22 april, is Dino's Bezorgservice voor het eerst te zien bij NPO 1. Jandino Asporaat trekt zes weken lang door het land om mensen te verrassen en te vermaken. De komiek bezoekt samen met zijn typetjes Judeska en Gerrie diverse plaatsen in Nederland die niet vaak in beeld komen. "Lekkere jongen"Ter promotie gaat Jandino als Judeska live op Instagram. Ze spreekt verschillende volgers en ook Rico Verhoeven. Bekijk hieronder het videogesprek met o.a. Rico Verhoeven over het nieuwe programma Dino's Bezorgservice. "Wie is die lekkere jongen", grapt Judeska over de cameraman van Rico Verhoeven. Het nieuwe programma Dino's Bezorgservice is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Dino's Bezorgservice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chantal Janzen & Judeska delen hilarische Facetime-video: "Je spoort niet" Bekijk deze video » Dino's Bezorgservice: Judeska schreeuwt in portofoon reddingsbrigade: ‘410 conjo!’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Judeska gaat live met Rico Verhoeven: "Wie is die lekkere jongen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier