Bizar: Onderzeeër in Indonesië vermist met 53 mensen aan boord (video)

Bizar: Onderzeeër in Indonesië vermist met 53 mensen aan boord (video)

Een onderzeeër van het Indonesische leger is sinds woensdag 21 april spoorloos verdwenen. De boot was bezig met een oefening en is voor het laatste gezien bij Bali. Ze hadden toestemming om een diepe duik te maken, maar daarna is het contact verdwenen. Bekijk meer informatie over deze vermissing in de NOS-video hieronder.

Bizar: Onderzeeër in <em>Indonesië</em> vermist met <em>53 mensen</em> aan boord (video) Een onderzeeër van het Indonesische leger is sinds woensdag 21 april spoorloos verdwenen. De boot was bezig met een oefening en is voor het laatste gezien bij Bali. Ze hadden toestemming om een diepe duik te maken, maar daarna is het contact verdwenen. Bekijk meer informatie over deze vermissing in de NOS-video hieronder. Bekijk ook Onderzeeërs uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt door duikers (video) Bekijk deze video » Personeel festivalorganisator ID&T mogelijk welkom bij Marine (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizar: Onderzeeër in Indonesië vermist met 53 mensen aan boord (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Onderzeeër in Indonesië vermist met 53 mensen aan boord (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier