Vanavond in Onze Boerderij in Europa: Zwitserland loopt 15 jaar voor

Vanavond in Onze Boerderij in Europa: Zwitserland loopt 15 jaar voor

Volgens akkerbouwer Simon loopt Zwitserland 15 jaar voor op Nederland op het gebied van landbouw. De boeren worden namelijk door de overheid financieel beschermt. Moet Nederland ook ‘Grenzschutz’ invoeren?

Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa hieronder.

Onze Boerderij In Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Onze Boerderij in Europa</em>: Zwitserland loopt 15 jaar voor Volgens akkerbouwer Simon loopt Zwitserland 15 jaar voor op Nederland op het gebied van landbouw. De boeren worden namelijk door de overheid financieel beschermt. Moet Nederland ook ‘Grenzschutz’ invoeren? Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa hieronder. Onze Boerderij In Europa is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Onze Boerderij in Europa: Jos wilde boeren in Oost-Duitsland Bekijk deze video » Onze Boerderij in Europa: Agnes (BZV) moet geld bijverdienen om boerin te blijven Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Onze Boerderij in Europa: Zwitserland loopt 15 jaar voor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier