Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer (22 april) over de ontwikkelingen rondom het coronavirus

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer (22 april) over de ontwikkelingen rondom het coronavirus

Kijk LIVE naar <em>debat</em> Tweede Kamer (22 april) over de ontwikkelingen rondom het <em>coronavirus</em> Kijk in de livestream hierboven op donderdag 22 april vanaf ongeveer 16:00 uur naar het debat in de Tweede Kamer over ontwikkelingen rond het coronavirus. Nederland en de rest van de wereld worden al ruim een jaar in de greep gehouden door het coronavirus. Vandaag gaat de Tweede Kamer weer in debat over dit onderwerp. Hierboven zie je de livebeelden vanuit Den Haag. Avondklok en terrassen openIn het debat worden de laatste ontwikkelingen besproken rond het coronavirus. Het coronabeleid wordt ter discussie gesteld, voorafgaand hebben de Kamerleden een technische briefing over dit onderwerp gekregen. Mark Rutte en Hugo de Jonge gaven dinsdag 20 april een persconferentie. Deze stond helemaal in het teken van de versoepelingen. Dit positieve geluid werd samengevat in zes punten. Die zes punten waren onder anderen het afschaffen van de avondklok, maximaal twee personen thuis ontvangen en terrassen openen vanaf 12:00 tot 18:00 uur in de middag. Kijk in de livestream van Arnews hierboven op 22 april naar het Tweede Kamerdebat over het coronavirus. Bekijk ook Video: Dit mogen we weer vanaf 28 april Bekijk deze video » Hugo de Jonge in Op1 over de reden achter versoepelingen Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer (22 april) over de ontwikkelingen rondom het coronavirus

Kijk in de livestream hierboven op donderdag 22 april vanaf ongeveer 16:00 uur naar het debat in de Tweede Kamer over ontwikkelingen rond het coronavirus.

Nederland en de rest van de wereld worden al ruim een jaar in de greep gehouden door het coronavirus. Vandaag gaat de Tweede Kamer weer in debat over dit onderwerp. Hierboven zie je de livebeelden vanuit Den Haag.

Avondklok en terrassen open
In het debat worden de laatste ontwikkelingen besproken rond het coronavirus. Het coronabeleid wordt ter discussie gesteld, voorafgaand hebben de Kamerleden een technische briefing over dit onderwerp gekregen. Mark Rutte en Hugo de Jonge gaven dinsdag 20 april een persconferentie. Deze stond helemaal in het teken van de versoepelingen. Dit positieve geluid werd samengevat in zes punten. Die zes punten waren onder anderen het afschaffen van de avondklok, maximaal twee personen thuis ontvangen en terrassen openen vanaf 12:00 tot 18:00 uur in de middag.

Kijk in de livestream van Arnews hierboven op 22 april naar het Tweede Kamerdebat over het coronavirus.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer (22 april) over de ontwikkelingen rondom het coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier