ZIEN: Emotionele André van Duin over verlies grote liefde: "Je blijft alleen over"

ZIEN: Emotionele André van Duin over verlies grote liefde: "Je blijft alleen over"

Robbert Rodenburgs grote wens komt uit want André van Duin is te gast bij zijn Podcast Open Kaart. Van Duin vertelt openhartig over het verlies van zijn grote liefde Martin, werk, de dood en meer. Bekijk hieronder de aflevering.

Lees verder onder de video.

ZIEN: Emotionele <em>André van Duin</em> over verlies grote liefde: &quot;Je blijft alleen over&quot; Robbert Rodenburgs grote wens komt uit want André van Duin is te gast bij zijn Podcast Open Kaart. Van Duin vertelt openhartig over het verlies van zijn grote liefde Martin, werk, de dood en meer. Bekijk hieronder de aflevering. Lees verder onder de video. AlleenRobbert vraagt André van Duin over het verlies van zijn partner Martin. De comedian is erg open. Mensen om André heen zeggen tegen hem: "Als er wat is, moet je me bellen hoor", maar de acteur snapt dat niet "Wat moet ik bellen? Je moet er gewoon mee leren leven. Je blijft alleen over", zegt hij. "Brok in mijn keel:"Lieve André, wat vind ik het geweldig dat je bij me wilde aanschuiven. Dank voor je openhartigheid en voor het ontzettend fijne gesprek, waarbij ook ik een brok in mijn keel kreeg", schrijft Robbert bij de bovenstaande aflevering van Open Kaart met André van Duin. Bekijk hierboven Open Kaart met André van Duin als gast. Bekijk ook Jinek: Rob Kemps lyrisch over helden Jos Brink, Paul de Leeuw, André van Duin Bekijk deze video » Zien: André van Duin barst in tranen uit tijdens interview over overleden partner Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Emotionele André van Duin over verlies grote liefde: "Je blijft alleen over"

Alleen
Robbert vraagt André van Duin over het verlies van zijn partner Martin. De comedian is erg open. Mensen om André heen zeggen tegen hem: "Als er wat is, moet je me bellen hoor", maar de acteur snapt dat niet "Wat moet ik bellen? Je moet er gewoon mee leren leven. Je blijft alleen over", zegt hij.

"Brok in mijn keel:
"Lieve André, wat vind ik het geweldig dat je bij me wilde aanschuiven. Dank voor je openhartigheid en voor het ontzettend fijne gesprek, waarbij ook ik een brok in mijn keel kreeg", schrijft Robbert bij de bovenstaande aflevering van Open Kaart met André van Duin.

Bekijk hierboven Open Kaart met André van Duin als gast.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Emotionele André van Duin over verlies grote liefde: "Je blijft alleen over" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier