Twan Huys over nieuwe serie Waarde van de Aarde: "Er is zoveel mis" (Tijd voor MAX)

Twan Huys over nieuwe serie Waarde van de Aarde: "Er is zoveel mis" (Tijd voor MAX)

Wie verdienen er aan goud, olie en gas? Wat zijn de belangen? En wie betaalt de prijs? In de nieuwe serie Waarde van de Aarde onderzoekt Twan Huys wat er schuil gaat achter de handel in grondstoffen.

"Veel geleerd van de serie"
Twan bij Tijd voor MAX in de Keukenhof: "Er is zoveel mis achter de schermen van deze grondstoffen. Ik heb ontzettend veel geleerd van deze serie." Bekijk het Tijd voor MAX-fragment met Twan hieronder.

Het nieuwe programma Waarde van de aarde is vanaf woensdag 21 april wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Waarde van de aarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Twan Huys</em> over nieuwe serie <em>Waarde van de Aarde</em>: &quot;Er is zoveel mis&quot; (Tijd voor MAX) Wie verdienen er aan goud, olie en gas? Wat zijn de belangen? En wie betaalt de prijs? In de nieuwe serie Waarde van de Aarde onderzoekt Twan Huys wat er schuil gaat achter de handel in grondstoffen. "Veel geleerd van de serie"Twan bij Tijd voor MAX in de Keukenhof: "Er is zoveel mis achter de schermen van deze grondstoffen. Ik heb ontzettend veel geleerd van deze serie." Bekijk het Tijd voor MAX-fragment met Twan hieronder. Het nieuwe programma Waarde van de aarde is vanaf woensdag 21 april wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Waarde van de aarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Twan Huys presenteert Waarde van de aarde: bezit de Nederlandsche Bank "fout goud"? Bekijk deze video »
TV :
Twan Huys over nieuwe serie Waarde van de Aarde: "Er is zoveel mis" (Tijd voor MAX)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Twan Huys over nieuwe serie Waarde van de Aarde: "Er is zoveel mis" (Tijd voor MAX) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier