Bekijk teaser The Circle seizoen 2

Bekijk teaser The Circle seizoen 2

In The Circle zitten acht mensen in een flatgebouw allemaal in hun eigen woning. Ze hebben contact met elkaar, alleen enkel via chats. Het enige dat je van de anderen weet is een profielfoto en een paar zinnen tekst. Alsof je dus met iemand in gesprek bent op social media. De vraag is echter, spreek je wel echt met degene waarmee je denkt dat je chat? Want er zijn ook catfishes aanwezig! Bekijk de teaser van The Circle seizoen 2 week 3 hieronder.

Bekijk teaser <em>The Circle</em> seizoen 2 In The Circle zitten acht mensen in een flatgebouw allemaal in hun eigen woning. Ze hebben contact met elkaar, alleen enkel via chats. Het enige dat je van de anderen weet is een profielfoto en een paar zinnen tekst. Alsof je dus met iemand in gesprek bent op social media. De vraag is echter, spreek je wel echt met degene waarmee je denkt dat je chat? Want er zijn ook catfishes aanwezig! Bekijk de teaser van The Circle seizoen 2 week 3 hieronder. Bekijk ook Ferry de film (Undercover): bekijk de trailer Bekijk deze video » Zweedse film Dancing Queens vanaf 3 juni te zien bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk teaser The Circle seizoen 2


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk teaser The Circle seizoen 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier