Freek van Noortwijk over heropening horeca: "Dit werkt niet" (RTL Boulevard)

Freek van Noortwijk over heropening horeca: "Dit werkt niet" (RTL Boulevard)

Horecaondernemers zijn sinds de persconferentie druk in de weer om voorbereidingen te treffen, want door alle coronaregels moet je als ondernemer behoorlijk creatief zijn. Maar niet iedereen is enthouisast over de opening van de terrassen.

Dit werkt niet
De partner van Katja Schuurman, Freek van Noortwijk laat weten dat het niet werkt: "In de praktijk komt het erop neer dat we hier helemaal niet zoveel aan hebben. Ons plan voor nu is om niet open te gaan met alle zaken. Het moet echt iets toevoegen voor onze gasten", aldus Freek. Hij deelt dit met de hashtag #ditwerktniet. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder.

<em>Freek van Noortwijk</em> over heropening horeca: &quot;Dit werkt niet&quot; (RTL Boulevard) Horecaondernemers zijn sinds de persconferentie druk in de weer om voorbereidingen te treffen, want door alle coronaregels moet je als ondernemer behoorlijk creatief zijn. Maar niet iedereen is enthouisast over de opening van de terrassen. Dit werkt nietDe partner van Katja Schuurman, Freek van Noortwijk laat weten dat het niet werkt: "In de praktijk komt het erop neer dat we hier helemaal niet zoveel aan hebben. Ons plan voor nu is om niet open te gaan met alle zaken. Het moet echt iets toevoegen voor onze gasten", aldus Freek. Hij deelt dit met de hashtag #ditwerktniet. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder. Bekijk ook Géza Weisz geeft woedende Katja Schuurman tip: "Drie over tien is te laat" (video) Bekijk deze video » Bekende mannen uit de horeca maken samen een sexy kalender (video) Bekijk deze video »
TV :
Freek van Noortwijk over heropening horeca: "Dit werkt niet" (RTL Boulevard)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Freek van Noortwijk over heropening horeca: "Dit werkt niet" (RTL Boulevard) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV