RTL Boulevard kijkt backstage bij opbouw Songfestival: "We hopen met publiek"

RTL Boulevard kijkt backstage bij opbouw Songfestival: "We hopen met publiek"

Het decor voor de grootste liveshow ooit werd vanochtend getoond onder toeziend oog van de pers en niemand minder dan koning Willem Alexander (53).

De bank
Aran Bade van RTL Boulevard nam alvast plaats op de bank van Jeangu Macrooy, en de koning kreeg een kijkje in het technisch hart en is op het podium geweest. Hij is erg onder de indruk: "Ik ga absoluut kijken", zegt de koning.

Bekijk het RTL Boulevard fragment hieronder.

RTL Boulevard kijkt backstage bij opbouw Songfestival: "We hopen met publiek" Het decor voor de grootste liveshow ooit werd vanochtend getoond onder toeziend oog van de pers en niemand minder dan koning Willem Alexander (53). De bankAran Bade van RTL Boulevard nam alvast plaats op de bank van Jeangu Macrooy, en de koning kreeg een kijkje in het technisch hart en is op het podium geweest. Hij is erg onder de indruk: "Ik ga absoluut kijken", zegt de koning. Bekijk het RTL Boulevard fragment hieronder. Bekijk ook Video: Koning Willem-Alexander bij voorbereidingen Songfestival: "Ik ga absoluut kijken" Bekijk deze video » Koning over Ahoy in aanloop Songfestival: ''Hier kunnen we trots op zijn'' Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard kijkt backstage bij opbouw Songfestival: "We hopen met publiek"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard kijkt backstage bij opbouw Songfestival: "We hopen met publiek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier