John van den Heuvel over boek Panamese vermissingszaak: ''Kwalijk''

John van den Heuvel over boek Panamese vermissingszaak: ''Kwalijk''

In 2014 was heel Nederland in de ban van de verdwijning van Kris en Lisanne. Tijdens hun vakantie in Panama kwamen ze niet meer terug na een trektocht. Na maandenlang zoeken wordt er een rugzak met spullen van de meisjes gevonden.

Verdwijning
In het boek 'Verloren in de Jungle' wordt deze mysterieuze verdwijning tot in detail besproken. John van den Heuvel is echter niet onder de indruk en begrijpt niet wat de motieven zijn van de auteurs.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>John van den Heuvel</em> over boek Panamese vermissingszaak: ''Kwalijk'' In 2014 was heel Nederland in de ban van de verdwijning van Kris en Lisanne. Tijdens hun vakantie in Panama kwamen ze niet meer terug na een trektocht. Na maandenlang zoeken wordt er een rugzak met spullen van de meisjes gevonden. VerdwijningIn het boek 'Verloren in de Jungle' wordt deze mysterieuze verdwijning tot in detail besproken. John van den Heuvel is echter niet onder de indruk en begrijpt niet wat de motieven zijn van de auteurs. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.
Entertainment :
John van den Heuvel over boek Panamese vermissingszaak: ''Kwalijk''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over boek Panamese vermissingszaak: ''Kwalijk'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier